Konkurs Supplier of The Year XVIII Food Business Forum 2020 rozstrzygnięty!

Udostępnij artykuł
Podczas uroczystej kolacji z Galą towarzyszącą XVIII Food Business Forum 2020 po raz czwarty wyłoniono zwycięzców konkursu dla najlepszych dostawców. Jurorami co roku jest grupa kilkudziesięciu kupców bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie i wyposażenie w poszczególnych sieciach gastronomicznych. Równorzędnymi laureatami zostały firmy: Monini – Z miłości do oliwy – producent włoskiej oliwy z oliwek extra vergine, Bracia Sadownicy – producent jabłek, soków i napojów musujących oraz Foodsi – aplikacja walcząca z marnowaniem żywności. Serdecznie gratulujemy!
Zbigniew Pąk (BROG B2B ), Michał Ceglarz (Monini), Mateusz Kowalczyk (Foodsi), Aleksandra Głuchowska, Natalia Szot (Bracia Sadownicy)

W konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2020 brały udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XVIII Food Business Forum 2020 jako Wystawca albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu wybrało jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.09.2020
Aktualizacja: 11.09.2020