Łukasz Nowakowski dyrektorem gastronomii w Hotelu Bristol

Udostępnij artykuł

Nowym dyrektorem Food & Beverage w Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw został pochodzący z Poznania Łukasz Nowakowski. Doświadczenie w branży gastronomicznej i hotelarskiej zdobywał w wielu miejscach na całym świecie.

Swoją kulinarną podróż rozpoczął w Polsce. Następnie wyjechał na Cypr i do Wielkiej Brytanii,
gdzie pracował m.in. w restauracjach wyróżnionych gwiazdkami Michelin. W swoim dorobku zawodowym posiada doświadczenie w takich miejscach jak Sheraton Fiji Resort, Six Senses Hotels Resort and Spa, Sheraton Beach Resort, Samoa, Samoa Aggie Grey’s, a także Bungalows.

Łukasz jest wysokiej klasy profesjonalistą i pasjonatem. Uzależniony od podróżowania, odnajduje radość w tworzeniu relacji z gośćmi.

Cieszę się, że mogę powitać Łukasza w naszym zespole. To utalentowany lider w branży Food & Bevereage z pewnością zagwarantuje najwyższy poziom obsługi gościom naszych restauracji i barów – skomentował Aidan Demsey, General Manager Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec – kwiecień 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione