Mazurkas Catering 360° dla uczestników konferencji w ICE Kraków

Udostępnij artykuł
W dniach od 31 marca do 5 kwietnia Kraków gościł 13 edycję EuCAP. Mazurkas Catering 360° był partnerem wydarzenia, które odbyło się w ICE Kraków Congress Centre.

Konferencja EuCAP stanowi platformę dla europejskich ośrodków badawczo-rozwojowych w dziedzinie anten i propagacji, zarówno na poziomie akademickim jak i przemysłowym będąc jednocześnie jedną z dwóch największych konferencji poświęconych tej dziedzinie na świecie. Mazurkas Catering 360° zapewnił kompleksową obsługę cateringową tego prestiżowego wydarzenia, które zgromadziło blisko 1,3 tys. uczestników, zarówno w strefie gości regularnych, jak i gości VIP, którzy przyjechali do Krakowa z 58 krajów całego świata.

Przez cały tydzień na czterech poziomach Centrum Kongresowego ICE Kraków odbywały się liczne wykłady i prezentacje z udziałem wybitnych naukowców i ekspertów z zakresu komunikacji komórkowej i satelitarnej. Wymiana informacji i dostęp do najnowszych osiągnięć były również możliwe dzięki warsztatom, wycieczkom technicznym oraz rozbudowanej wystawie branżowej zlokalizowanej na wszystkich poziomach Centrum Kongresowego ICE Kraków, na której ok. 50 wystawców prezentowała najnowsze oprogramowanie, sprzęt i technologie z zakresu przetwarzania sygnałów.

Mazurkas Catering 360° dołożył wszelkich starań, aby uczestnicy tej międzynarodowej konferencji zapamiętali Polskę również poprzez jedzenie nawiązujące do naszej kuchni, zarówno tradycyjnej jak i współczesnej, która podkreśla obecne trendy rynkowe. – Podczas każdego dnia konferencji, w trakcie przerw kawowych i lunch’y zaproponowaliśmy gościom inne menu tematyczne, któremu towarzyszyły odpowiednio dobrane do każdego menu elementy dekoracyjne. Pojawiło się menu czerwone, menu białe i nowoczesne, menu lasów polskich i rzek oraz menu polskich pól i łąk. Całości dopełniały specjalnie dopasowane stacje Live Cooking z Kucharzami: stacja staropolska, stacja z golonką na wielkiej patelni, stacja z tatarami, stacja smoothies oraz stacja z serami zagrodowymi – mówi Katarzyna Lewandowska, kierownik działu sprzedaży Cateringu Mazurkas Catering 360°. – Naszym głównym celem podczas planowania i organizacji tego eventu było wzbudzenie pozytywnych emocji, dzięki którym wydarzenie na długo zapadnie w pamięć gości kongresu. Otrzymaliśmy wiele podziękowań i gratulacji za nietuzinkowy catering, co jest dla nas największym wyróżnieniem – podsumowała Katarzyna Lewandowska.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LUTY – MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 12.04.2019
Aktualizacja: 15.04.2019