Michał Milowicz otwiera restaurację MiloBar w kooperacji z Rebel Tang

Udostępnij artykuł

Po hucznym otwarciu wirtualnej restauracji Youtubera Blowka – Blow Burgers przyszedł czas na kolejną markę. Michał Milowicz wystartował z nową restauracją 1 lutego 2022. W MiloBar zamówisz absolutne klasyki, których Michał jest fanem.

Na mięsożerców czekają burgery, panierowane stripsy czy schabowy z kością. Twórcy pamiętali również o wegetarianach, dla których stworzyli wege wrapa.

Połączyliśmy w taki sposób tradycyjne polskie dania  z amerykańskimi bestsellerami, aby stworzyć menu, które polecamy  zarówno na domowy seans filmowy, na prywatkę inaczej domówkę, czy też  na przerwę podczas firmowej narady. 

W MiloBar Michała Milowicza zamówicie z najlepszymi promocjami w aplikacji Uber Eats, Bolt Food, Glovo oraz Wolt. W bezpiecznej dostawie Rebel Tang dostarczy zamówienia w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Krakowie, Łodzi, a także w Bydgoszczy.

Michał Milowicz o MiloBar

Kuchnia zawsze była mi bliska. Jako dziecko lubiłem podglądać gotującą mamę, teraz obcuję z gastronomią w życiu prywatnym i zawodowym. Menu MiloBaru jest niepowtarzalne i ponadczasowe, a przede wszystkim są to moje ulubione potrawy. Żyjemy w czasach online, pandemia jeszcze bardziej nam to uzmysławia. Razem z Rebel Tang stworzyliśmy wirtualną restaurację, aby szybciej i łatwiej dotrzeć do klienta. Będziemy korzystać z wielu nowoczesnych technologii w celu dotarcia do klienta – wyjaśnia Michał Milowicz.

W Rebel Tang spróbujecie jeszcze:

  • Blow Burgers – burgery w czarnych bułkach z sezamem, powiększone o dodatki Blowka
  • Grube Pierogi – najbardziej znane pierogi świata oraz smaki i farsze niespotykane dotychczas nigdzie indziej.
  • Vito Calzone – więcej niż pizza! Casto, klasyczne składniki i prawdziwie włoska dusza. 
  • ProKuratura – w całości opierająca się na najlepszych trendach w przygotowaniu kurczaka. Oferuje klasyki oraz kurczakowe wariacje, dostępne wyłącznie w restauracji. 
  • Wege Gang – Roślinne burgery, tortille i sałatki bez grama mięsa.

Rebel Tang to firma food-tech (food & technology), która tworzy wirtualne restauracje funkcjonujące tylko w formie dostaw do klienta. Koncepcja biznesowa jest oparta na dedykowanej platformie technologicznej, którą każdy restaurator może w prosty sposób wdrożyć we własnej kuchni. Dzięki temu właściciele restauracji mogą lepiej wykorzystywać posiadane zasoby, bez dodatkowych inwestycji. Niedawno do grona marek dołączyły Blow Burgers. Marka powstała we współpracy z Youtuberem Blowkiem. Dzisiaj wystartował kolejny brand MiloBar, za którym stoi między innymi Michał Milowicz.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij i zapoznaj się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.02.2022
Aktualizacja: 11.01.2023