Od grudnia 2021 pełnił funkcję Executive Chefa we wszystkich gastronomicznych miejscach Grupy Thermaleo & Uzdrowisko Szczawnica. Teraz Miłosz Kowalski przejął stery w Hyatt Place Krakow.
Swoje doświadczenie zdobywał w Polsce, w renomowanych hotelach marki: Radisson Sas, Hilton Garden Inn , Puro oraz w Wielkiej Brytanii. W restauracjach Mallory Court Hotel marki Eden Hotel Collection uczył się serwisu na najwyższym poziomie. Pracował w Hotelu odznaczonym Relais & Chateaux, 3 Rossetes i gwiazdką Michelin. Jest finalistą światowej klasy konkursy Salone Culinaire w Birmingham, uczestnikiem prestiżowego programu Iron Chef UK. Promuje polską kuchnię i produkty za granicą. W grudniu 2015 roku gościł w Watykanie, gotując dla Papieża Franciszka.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.