Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.
Albertina Restaurant & Wine funkcjonuje niecałe trzy lata, a już znalazła się w Przewodniku Michelin oraz została doceniona wyróżnieniem Slow Food. Goście, którzy odwiedzili lokal w ramach Fine Dining Week, wybrali go najlepszym pod względem atmosfery oraz obsługi. W rozmowie z nami – właściciele restauracji: Barbara Zamorska i Grzegorz Fic – opowiedzieli o początkach swojego biznesu, podziale obowiązków, źródłach inspiracji do tworzenia menu, o tym, jak to się stało się, że w restauracji stanęło homarium oraz dyspenser do win i dlaczego warto zwracać uwagę na detale. Serdecznie zachęcamy do lektury wywiadu.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
W najnowszym numerze poszukujemy też odpowiedzi na pytanie: jak dobrze przeprowadzić akcję promocyjną i czy marketing doświadczeń może być przewagą konkurencyjną.
W ramach techniki i wyposażenia wiele cennych rad związanych z utrzymaniem higieny i czystości w lokalu gastronomicznym. Specjalnie dla nas komentarze dotyczące gastronomii w centrum handlowym, przygotowali przedstawiciele marek: Makarun, Pizza Hit, Salad Story i Sfinks.
W szefie kuchni tematyka związana z menu w nadmorskiej restauracji, rybami, owocami morza i dziczyzną, a w sommelierze wskazówki, co do komponowania karty win i zwrócenie uwagi na to, że wygląd menu ma znaczenie. W dziale barman dowody na to, że nalewki rosną w siłę.
Mamy nadzieję, że treści, które publikujemy w numerze zaciekawią Państwa i pomogą w codziennym zarządzaniu.
Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do szerokiego grona właścicieli restauracji.
Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl