Nowości Gastronomiczne – najnowszy numer już dostępny!

Udostępnij artykuł
[TYLKO U NAS] Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.
Najnowsze Nowości Gastronomiczne to wywiady z:
  • Marcinem Sasinem, szefem kuchni w Sheraton Grand Warsaw;
  • Szymonem Adamczukiem, CEO North Food;
  • Karolem Szafrańcem, współwłaścicielem Zachodniego Brzegu, Mango Vegan Street Food i Buena Vista Social Food;
  • Piotrem Niemcem, prezesem Gastromall Group;
  • Marcinem Popielarzem, Chef Patronem w restauracji Biały Królik w Hotelu Quadrille Relais & Châteaux w Gdyni oraz restauracji Biôłi Trus w Leśnym Dworze w Sulęczynie;
  • Piotrem Dorakiem, jednym z założycieli Nocnego Marketu;
  • Inną Yarovą, współwłaścicielką sieci dobro&dobro cafe i sushi&sushi cafe.
Poza tym artykuły:
  • MARKETING I PROMOCJA – Magdalena Malutko, CEO Agencji Kreatywnej Od Kuchi
  • SZEF KUCHNI – Tomasz Janiczek, szef kuchni Opasłego Tomu w Warszawie
  • BARMAN – Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Czasopismo ukazało się w wersji elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.

Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.