Piekarnia Piwoński z kolejnym lokalem

Rodzinna firma istniejąca od ponad 60 lat na rynku, otworzyła nowy punkt w stolicy. Piekarnia zlokalizowana jest przy Alei Jana Pawła II 38.

Za marką Piwoński stoi firma, która współpracuje z małymi, rodzinnymi młynami. Przy wypiekach nie korzystają z gotowych miksów piekarskich, polepszaczy, barwników, wzmacniaczy smakowych ani innych dodatków chemicznych.  Wszystko przygotowywane jest ręcznie, według oryginalnych staropolskich receptur.

W ofercie piekarni znajdziemy m.in.: chleby 100% żytnie: pytlowy na zakwasie,  z czarnuszką, żurawiną, śliwką i cebulką; chleby razowe: z dynią, słonecznikiem; pszenno-żytnie: liliput, baltonowski, barowy; bułki śniadaniowe z siemieniem lnianym, sezamem czy makiem.  Piwoński oferuje również przysmaki hiszpańskie np.: empanadilla de tomate, z jabłkami, rosquilletas z cebulką, sezamem, słonecznikiem kiktos migdałowe, kawowe, panquemao.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.