Pizza Hut startuje z festiwalem i nowymi lokalizacjami

Udostępnij artykuł
Fani włoskiego przysmaku czekają na to wyjątkowe wydarzenie. Festiwal Pizzy tym razem potrwa od 2 stycznia do 4 marca.  W tym roku goście będą mieli okazję spróbować nowych propozycji w kolejnych restauracjach. Jedna z nich znajduje się w Łodzi przy ul. Brzóski 42, a druga przy ul. Żegańskiej 2a w Warszawie.

Jesz ile chcesz, ucztujesz bez ograniczeń

Zasady Festiwalu w Pizza Hut są proste. Płacąc 29,99 zł możemy zjeść dowolną ilość pizzy w różnych smakach, bez żadnych ograniczeń. Istnieją również opcje zamówienia Festiwalu z Wielką Dolewką (nieograniczona ilość wybranego napoju) za 36,99. Dodatkowo, w tym roku po raz pierwszy do dwóch Festiwali Pizzy będzie można zamówić dzbanek piwa w promocyjnej cenie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Premiera nowych Festiwalowych Smaków

W tym roku Pizza Hut proponuje również trzy zupełnie nowe, wyjątkowe smaki – Hiszpański Łotr z ostrym jalapeño, kukurydzą i pepperoni, Król Kebabów z kebabem i sosem czosnkowym oraz Ucztę Barbarzyńcy z ziemniaczkami i kiełbasą. Nowych propozycji będzie można spróbować podczas Festiwalu Pizzy, a zamawiając je na wynos, w dostawie i w Pizza Hut Express przy zamówieniu jednego festiwalowego smaku, każdy kolejny będzie można nabyć za pół ceny.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 02.01.2019
Aktualizacja: 02.01.2019