Prosecco oyster bar – nowy koncept właścicieli Dobro&Dobro Cafe

Pierwszy punkt marki już działa w Krakowie, przy ul. Grodzkiej 51. Właściciele planują otwierać kolejne lokale, w całej Polsce. Na początek we Wrocławiu i Poznaniu oraz dwa w Warszawie.

Goście mają do wyboru mix grilowanych krewetki z frytkami i sosem za 39,90 zł, krewetki białe na zimno za 11,90 zł, krewetki tygrysie w sosie sweet chilli za 15,90 zł, krewetki w tempurze za 15,90 zł oraz ostrygi za 6,90 zł i oczywiście prosecco.

Chcemy żeby każdy mógł spróbować owoców morza za adekwatną ceną, bez rezerwacji stolików. Tylko spontaniczne okazje na kieliszek. Podobne koncepty istnieją w Stanach i szybko rozwijają się w Europie. Dlatego chcemy jak najszybciej wejść do każdego miasta w Polsce. Aktywnie poszukujemy lokali oraz partnerów-franczyzobiorców –  mówi Inna Yarova, współwłaścicielka marki.

Właściciele sieci Inna Yarova i Oleh Yarovyi rozwijają sieć kawiarni Dobro&Dobro cafe i sieć Sushi:Sushi Cafe w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu, Łodzi, Kaliszu, Gdańsku oraz Czechach.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.