Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2021 już dostępny!

Udostępnij artykuł
Najważniejsza w roku publikacja przeznaczona dla restauratorów i wszystkich profesjonalistów branży gastronomicznej. Ukazała się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.) Zapraszamy do lektury!

Tradycją naszego wydawnictwa jest, że zawiera najnowsze i najciekawsze prognozy, analizy, dane statystyczne. Także wyniki finansowe oraz wypowiedzi najwybitniejszych praktyków i ekspertów. Prezentuje ofertę oraz sylwetki najlepszych firm dostarczających swoje produkty lub usługi przeznaczone dla sektora gastronomicznego oraz sweets & coffee.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z ubiegłorocznym wydaniem <<

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2021 to najbardziej oczekiwane na polskim rynku, specjalistyczne wydawnictwo. Egzemplarze docierają wprost do rąk decyzyjnych profesjonalistów w osobach:
– restauratorów i właścicieli lokali niezależnych;
– inwestorów i twórców konceptów gastronomicznych
– właścicieli firm cateringowych;
– prezesów i dyrektorów w sieciach gastronomicznych;
– „kupców” – menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje oraz inwestycje w sieciach gastronomicznych;
– architektów, pracowni projektowych, dekoratorów wnętrz;
– analityków i ekspertów rynku;
– wszystkich profesjonalistów branży.

Oczywiście, tradycyjnie przypominamy, iż pełen dostęp do naszych czasopism jest dla wszystkich całkowicie bezpłatny! Zachęcamy do lektury i współpracy!

Publikacja powstała w BROG B2B – mediach efektywnej komunikacji – wydawcy czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Biurem Reklamy
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży BROG B2B
tel. 664 463 083, z.pak@brogb2b.pl

Kontakt z redakcją
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066, m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 30.09.2021
Aktualizacja: 30.09.2021