Salad Story z dwoma punktami w Szczecinie

Udostępnij artykuł

Sieć ponownie pojawia się w tym mieście. Lokale od teraz będą zarządzane bezpośrednio przez firmę – matkę. Od pierwszych dni nowego otwarcia wszystkie produkty przygotowywane są w kuchni centralnej, gdzie o smak i jakość dbają kucharze Salad Story i zespół operacyjny.  

Pierwsza lokal otworzył się 2 grudnia w centrum handlowym Galaxy w zmodernizowanym Food Porcie z charakterystycznymi industrialnymi kontenerami. Niespełna tydzień po otwarciu pierwszej lokalizacji gości zaprosił kolejny lokal, w położonej nieopodal Galerii Kaskada. Salad Story w 2022r. celebrowało aż osiem nowych otwarć.

Salad Story w szczecińskich galeriach Galaxy i Kaskada to nowy zespół pozytywnie nastawionych do życia pracowników, który każdego dnia podchodzi z prawdziwą pasją do zdrowego trybu żywienia, dbając również o najwyższą jakość serwowanych dań. Z okazji otwarcia Salad Story przygotowało dla gości odwiedzających lokal w Galerii Kaskada specjalną ofertę kuponów rabatowych oraz wiele zniżek i niespodzianek.

Oprócz menu dostępnego na miejscu Salad Story oferuje także możliwość zamówienia jedzenia online z dowozem. Goście mogą składać zamówienia poprzez aplikacje: Pyszne.pl, Uber Eats, Glovo, Wolt.

W aplikacjach do zamówienia z dostawą będzie dostępny również drugi brand jakim zarządza sieć Salad Story – Wrap Me! słynący z wrapów inspirowanych kuchniami świata, burgerów czy quesadilli. Szczecin to kolejne polskie miasto, po Warszawie, Wrocławiu, Gdańsku, Gdyni, Katowicach i Krakowie  gdzie można skosztować smaków z różnych zakątków świata z menu Wrap Me za pośrednictwem dostawy.  

Źródło: Salad Story

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.12.2022
Aktualizacja: 01.02.2023