Berlin Döner Kebap powiększył ofertę dań o nowe pozycje. Można znaleźć w niej zarówno warianty mięsne – Cezar, Fit, Greco; jak i bezmięsne – Halloumi, Falafel.
-Nie ustajemy w poszukiwaniach możliwości rozwoju naszych produktów. Stąd pomysł na przygotowanie nowych, smaczniejszych sałatek – mówi Sławomir Rogowski, właściciel marki Berlin Döner Kebap. – Wśród pozycji znajdziemy m.in. takie składniki jak falafel, halloumi oraz klasyczne mięsa kebabowe – 100 proc. wołowina oraz kurczak bez GMO i antybiotyków. Wszystkie sałatki podawane są w naturalnych, biodegradowalnych opakowaniach – dodaje.
Świeże sałatki doskonale wpisują się w trend zdrowszego food courtowego jedzenia. Kompozycje smakowe były tworzone w oparciu o popularne dania sieci, jak Rollo FIT, czy Rollo Greco.
Berlin Döner Kebap to największa sieć restauracji oferujących kebap w Polsce. Marka liczy dzisiaj blisko 50 restauracji. Można ją znaleźć w tak rozpoznawalnych miejscach jak: Stary Browar w Poznaniu, Galeria Kaskada w Szczecinie, Forum w Gdańsku czy kompleks Baltic Park Molo w Świnoujściu.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.