Świąteczna akcja Restaurant Week

Udostępnij artykuł
Z badań Narodowego Stowarzyszenia Restauracji USA wynika, że aż 62 proc. osób chce otrzymać na Święta wyjście do restauracji[1]. Jeśli nie masz jeszcze pomysłu na upominek, sprezentuj najbliższym wyjścia do słynnych warszawskich restauracji w ramach doświadczeń restauracyjnych przygotowanych przez Restaurant Week. Rezerwacje trwają na stronie restaurantclub.pl/prezenty.
Prezentuj popisowe menu!

W świątecznej akcji Restaurant Week bierze udział kilkanaście słynnych warszawskich restauracji, w których szefowie przygotowują swoje popisowe menu w okazyjnej cenie. Wśród nich znajdziemy między innymi Meze by Teo Vafidis & Sons, Reina Steakhouse & Seafood, Restaurację Baczewskich czy Bydło i Powidło.

Jeśli jesteś więc fanem francuskich klimatów, zatrzymaj się na stacji z owocami morza – Seafood Station. Spróbujesz tu selekcji owoców morza. Na gości czeka Seafood Plater Exclusive z homarem, ostrygami, tatarem z przegrzebków, mulami, kawiorem z troci francuskiej, krewetkami i langustynkami z miksem aromatycznych sosów. Miłośnikom kuchni śródziemnomorskiej polecamy grecką fetę w Meze by Teo Vafidis & Sons. W menu znajdziesz m.in. musakę – gyros metaxę, kritharoto (makaron w sosie pomidorowym z suszonymi pomidorami), grillowany ser halloumi, mix greckich oliwek, tzatziki, grecką sałatkę i pitę. Wszystkich wielbicieli burgerów zaprasza Bydło i Powidło. Specjalnością restauracji są steki z argentyńskiej i polskiej wołowiny. To właśnie tu zjesz burgera w stolicy z wołowiną Hereford nadziewaną serem mimolette z dodatkiem papryczek jalapeno, karmelizowaną cebulą cukrową, sałatą, pomidorem i bułką brioche. W karcie dań znajdziesz również pastrami sliders, frytki oraz słodki deser – czekoladowe brownie z karmelem i kulką lodów oraz sernik domowy z powidłem śliwkowym.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Pełna lista doświadczeń restauracyjnych znajduje się pod linkiem: restaurantclub.pl/prezenty. Akcja ma formułę otwartą, co oznacza, że restauracje w dowolnym momencie mogą zgłosić chęć uczestnictwa. Jej ideą jest wzbogacenie świątecznych i poświątecznych spotkań z bliskimi.

Na tym nie koniec…

Dzięki Restaurant Club możesz wręczyć najbliższym cztery oryginalne propozycje prezentowe z wyjątkowym rabatem! Wśród nich:

  • Rok Festiwali (-33%) – komplet aż czterech podwójnych rezerwacji w cenie 399 zł zamiast 592 zł na Restaurant Week 2022 (marzec–kwiecień), World Class Cocktail Festival 2022 (czerwiec–lipiec), Fine Dining Week 2022 (sierpień) oraz Restaurant Week 2022 (październik–listopad).
  • Rok Fine Dining Week (-29%) – kod na dwuosobową rezerwację na najważniejsze wydarzenie sztuki restauracyjnej latem 2022 roku w cenie 199 zł zamiast 280 zł. Na Gości czeka pięciodaniowe, popisowe menu #SpozaKarty przygotowane przez najwybitniejszych Szefów Kuchni oraz festiwalowy cocktail.
  • Rok Restaurant Week (-17%) – kod na dwuosobową rezerwację na dwa Festiwale najlepszych restauracji odbywające się w 2022 roku. Rezerwacja obejmuje Restaurant Week wiosenny (marzec–kwiecień) oraz jesienny (październik–listopad). Promocyjna, jeszcze niższa cena 199 zł zamiast 240 zł obejmuje trzy popisowe dania #SpozaKarty oraz festiwalowy cocktail.
  • Wiosenny Restaurant Week (-18%) – kod na dwuosobową rezerwację na najpopularniejsze wydarzenie kulinarne wiosną 2022 roku! Na Gości czeka popisowe trzydaniowe menu #SpozaKarty oraz festiwalowy cocktail w specjalnej cenie 99 zł zamiast 120 zł.

Rezerwacji w specjalnej, promocyjnej cenie można dokonywać na stronie restaurantclub.pl/prezenty. Po zakupie goście otrzymają PDF prezentowy z kompletem kodów na każdy z Festiwali.


[1] https://www.restaurantdive.com/news/national-restaurant-association-expects-big-holiday-season-for-gift-cards/610324/?smclient=b2904c21-cabb-47e2-80af-cdf193814083

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.