Szczecin: North Fish rozwija kanał delivery

Udostępnij artykuł
Od 11 marca w klienci mają możliwość telefonicznych zamówień ryb i owoców morza z restauracji North Fish w Outlet Park.  Posiłki przewożone są dedykowanym autem, zapewniając szybką dostawę pod wskazany adres. Klienci mogą także zamawiać online z restauracji za pośrednictwem serwisu PizzaPortal.pl.

– Portfolio restauracji North Fish oferujących opcje delivery powiększyło się o kolejną lokalizację – Restaurację North Fish w Centrum Outlet Park w Szczecinie. Od teraz także Klienci prawobrzeżnej części Szczecina mogą zamawiać pod wskazany adres bogactwo oferowanych przez North Fish ryb, owoców morza, świeżych warzyw oraz orzeźwiających napojów. Zamówienia można składać telefonicznie, za pośrednictwem serwisu PizzaPortal, a już niebawem także serwisu Pyszne.pl. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i aby ułatwić cały proces pierwszy raz dodaliśmy możliwość składania zamówień drogą telefoniczną bezpośrednio w restauracji. Dzięki tej opcji  nasi pracownicy mogą pomóc w wyborze najlepszej opcji, kompletując optymalny posiłek dla Klienta oraz odpowiedzieć na wszelkie pytania – mówi Przemysław Pukiewicz, manager ds. wsparcia procesów operacyjnych.

Opcja telefonicznych zamówień i dedykowanych dostaw będzie rozwijana w bieżącym roku w kolejnych lokalach sieci North Fish.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LUTY – MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.03.2019
Aktualizacja: 19.03.2019