Szymon Mordasiewicz o zmianach na rynku podczas Forum Rynku Gastronomicznego

Udostępnij artykuł
Commercial Director GfK przedstawi prezentację poprzedzającą panel „Gastronomia w szachu – bilans strat, weryfikacja potencjału, nowa strategia” podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów niezależnych; inwestorów; prezesów i dyrektorów sieci gastronomicznych, a także kupców i dostawców HoReCa. Forum Rynku Gastronomicznego odbędzie się 7 września w Sheraton Grand Warsaw.

Szymon Mordasiewicz to absolwent Wyższej Szkoły Handlowej i podyplomowych studiów na Uniwersytecie Jagiellońskim. Przez większość dotychczasowej kariery zawodowej związany był z firmą Nielsen, w której rozpoczął pracę w roku 2002. W latach 2012-2014 był odpowiedzialny za New Business Development w regionie CEE oraz krajów bałtyckich, a w latach 2014 – 2018 pracował jako Dyrektor Zarządzający polską częścią Nielsena. Przez 16 lat pracy miał możliwość współpracy z szeroką grupą producentów oraz detalistów dostarczając rozwiązania promujące dalszy rozwój biznesu. Od stycznia 2019 związany z firmą GfK gdzie objął stanowisko Commercial Directora Panelu Gospodarstw Domowych w Polsce. W tej roli jest odpowiedzialny za realizację długoterminowej strategii wzrostu oraz zapewnianie klientom satysfakcji z dostarczanych rozwiązań i współpracy.

BROG B2Bmedia efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVIII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2020, któremu – już po raz dziewiąty – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2020, tym razem w formule specjalnej.

Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu Food Business Awards 2020 i Supplier of the Year 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 31.08.2020
Aktualizacja: 31.08.2020