Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska wraz z Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie organizują wydarzenie kulinarne. Wzorem zainicjowanego przez kolegów z Austrii eventu, cieszącego się niezwykłym uznaniem i popularnością wśród wiedeńskich foodies, polscy smakosze będą mieli okazję spróbować dań przygotowanych przez 50 najciekawszych szefów kuchni w Polsce.
2 dni – po 25 dań dziennie – degustacje znakomitych win i piw – warsztaty smaku
Wśród gotujących szefów takie gwiazdy jak legendarny Kurt Scheller, Robert Sowa, zwycięzca Top Chefa Martin Gimenez Castro, zwyciężczynie Masterchefa Beata Śniechowska i Magdalena Nowaczewska, bohaterowie noża i ekranu Andrzej Polan, David Gaboriaud, Aleksander Baron, Adam Chrząstowski, a także wielu innych wyśmienitych szefów. Każdy z nich przygotuje jedno ze swoich ulubionych dań, a wszystko w atmosferze wysmakowanego pikniku w pięknej Villi Intrata i przyległym zabytkowym parku.
Bilet upoważnia do degustacji wszystkich dań, próbowania win i piw oraz udziału w warsztatach smaku. Każdego dnia swoje propozycje zaprezentuje 25 szefów – 12 w pierwszej połowie dnia i kolejnych 13 po południu. Wydarzenie startuje o 10.00, ostatnie danie zostanie wydane o 19.00.
Bilety w cenie 150 PLN za jeden dzień lub 250 PLN za dwa dni są dostępne do nabycia TUTAJ.
Więcej informacji o Taste Masters na profilu Gault&Millau Polska na Facebooku.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.