Trwają zapisy na randki gastronomiczne w Krakowie

Udostępnij artykuł
Już 7-9 listopada podczas Horeca Gastrofood eksperci z branży gastronomicznej będą udzielać bezpłatnych 30-minutowych konsultacji w ramach wydarzenia Randka z ekspertem z gastronomii. Tematy to m.in. prawo, marketing, online, dowozy, fiskalizacja.

W tych dniach, w Krakowie odbędzie się druga edycja wydarzenia Randka z ekspertem z gastronomii. Będzie to wyjątkowa okazja do nawiązania kontaktu z doświadczonymi ekspertami z branży HoReCa oraz zasięgnięcia u nich wartościowej wiedzy. Wydarzenie jest bezpłatne i dostępne dla każdego. Wystarczy zarejestrować się TUTAJ.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Organizatorem wydarzenia jest firma POSbistro – producent mobilnego oprogramowania dla gastronomii. Firma zaprosiła do współpracy m.in: adwokat Martę Kosecką, autorkę bloga przepisnagastronomie.pl; Martę Szczakowską, specjalistkę ds. marketingu i zamówień online z firmy upMenu; Mateusza Szpaka, współzałożyciela franczyzy Frytki Belgijskie w Krakowie; Grzegorza Aksamita, wiceprezesa firmy Stava oraz współtwórcę dwóch raportów na temat rynku dowozów w Polsce.

Tematy, które będzie można z nimi poruszyć to m.in.:

  • Zakaz konkurencji i ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa restauracji.
  • Jak wdrożyć dobry program lojalnościowy.
  • Marketing w restauracji – jakie są trendy na 2019 rok?
  • Kawa Speciality – czy warto otwierać kawiarnie wysokiej jakości?
  • Fiskalizacja online, z czym to się wiąże?
  • Jak łączyć kawę z dodatkami i co smakuje najlepiej?
  • Uruchomienie dowozów jedzenia w restauracji od zera.
  • Jak zorganizować sukces w street foodzie?

Każdy z uczestników ma możliwość zapisania się na bezpłatne 30-minutowe konsultacje z wybranym przez siebie ekspertem. Szczegóły znajdują się TUTAJ. Jest to idealna okazja, zwłaszcza dla młodych przedsiębiorców, aby dowiedzieć się nieco więcej na temat zasad rządzących gastronomią. Eksperci będą obecni na stoisku C-10 podczas Targów Horeca Gastrofood w Centrum Targowo – Kongresowym EXPO Kraków przy ulicy Galicyjskiej 9 w Krakowie.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 31.10.2018
Aktualizacja: 05.11.2018