Tutti Santi w Lesznie otwarte

Udostępnij artykuł

Za nami otwarcie kolejnego lokalu pod szyldem Tutti Santi. Sieć swoją popularność zdobyła dzięki serwowanej tam pizzy według receptury zdobywcy tytułu Mistrza Włoch i Europy. Tym razem to kolejna inwestycja wieloletnich franczyzobiorców, a zarazem już piętnasty lokal tej marki w Polsce.

Historia Tutti Santi zaczęła się od marzenia, by w Polsce można było zjeść tak dobrą pizzę, jak w najlepszych włoskich pizzeriach. By je spełnić, do współpracy zaproszono wielokrotnie nagradzanego i uznanego włoskiego pizzaiolo – Valerio Valle. To on osobiście odpowiada za tworzenie receptur, szkolenie pracowników i nieprzerwanie bierze aktywny udział w rozwijaniu Tutti Santi.

Dostajemy wiele sugestii dotyczących kolejnych lokalizacji Tutti Santi. To bardzo miłe i motywuje nas do działania. Staramy się sprawdzać możliwości rynkowe. Pracujemy nad tym, by utrzymać stałe tempo rozwoju, choć zawsze priorytetem będzie dla nas to, byśmy zapewniali wyznaczony przez nas poziom obsługi powiedział podczas otwarcia Sergiusz Urbaniak, właściciel sieci. To dla nas bardzo ważne, że nasi franczyzobiorcy, którzy już prowadzą lokale Tutti Santi, chętnie decydują się na otwarcie kolejnych punktów. Tak było w Krakowie, a teraz z inicjatywy dotychczasowych franczyzobiorców z Głogowa, otwieramy się w Lesznie.

Fani pizzy Valerio Valle mogą być zadowoleni, bo w 2022 roku planowane są otwarcia w kolejnych miastach. Zespół Tutti Santi prowadzi już zaawansowane prace nad inwestycjami w czterech lokalizacjach.

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 07.04.2022
Aktualizacja: 07.04.2022