Uprzywilejowane Karty Wstępu Restauratora na XX Food Business Forum 2022

Udostępnij artykuł

12 września w Sheraton Grand Warsaw odbędzie się najważniejsze spotkanie profesjonalistów branży gastronomicznej. Dla wszystkich, którzy nie zdążyli zgłosić lokalu / restauracji / inicjatywy do naszego konkursu Food Business Awards 2022 i tym samym zagwarantować sobie bezpłatnego udziału w całodziennym wydarzeniu, przygotowaliśmy specjalne Karty Wstępu – Restauratora, w uprzywilejowanej cenie.

W ramach oferty przysługuje atrakcyjny pakiet gwarantujący udział w najważniejszym, w roku spotkaniu restauratorów, właścicieli lokali, kupców oraz dostawców HoReCa, a także obecność na uroczystej kolacji z Galą konkursową. Zapraszamy!

Wszystkich właścicieli / menadżerów restauracji i lokali gastronomicznych, którzy jeszcze chcieliby dołączyć do naszego wydarzenia, informujemy, że aktualnie mogą skorzystać ze specjalnej oferty KARTA WSTĘPU RESTAURATORA – w cenie 990 PLN + VAT!

W RAMACH KARTY WSTĘPU RESTAURATORA / HOTELARZA GWARANTUJEMY:

  • obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży;
  • całodzienny udział w Forum i dyskusjach panelowych;
  • kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów oraz dyskusje z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami;
  • indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą w sekcji wystawienniczej;
  • lunch w hotelowej restauracji oraz bufety;
  • udział w uroczystej kolacji z galą konkursową FOOD BUSINESS AWARDS 2022 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2022;
  • zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień;
  • specjalną cenę na nocleg w Sheraton Grand Warsaw.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje będące w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 17.08.2022
Aktualizacja: 17.08.2022