Bezpłatne karty wstępu na XIX Food Business Forum 2021

Udostępnij artykuł
Organizator – redakcja czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl – serdecznie zaprasza do udziału w kolejnej edycji bezpłatnego konkursu dla najlepszych restauracji i punktów gastronomicznych w Polsce – Food Business Awards 2021. Rozstrzygnięcie towarzyszy najważniejszemu w naszym kraju, dorocznemu spotkaniu restauratorów – XIX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2021. Na uczestników konkursu czekają bezpłatne zaproszenia. Wydarzenie odbędzie się 29 listopada w Sheraton Grand Warsaw.

Właścicielom lokali gastronomicznych, które przystąpią do bezpłatnego konkursu Food Business Awards 2021 przysługują DARMOWE ZAPROSZENIA do udziału w całym wydarzeniu – XIX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2021, które odbędzie się 29 listopada w Sheraton Grand Warsaw. Zgłoszenia przyjmujemy do 29 października

W programie Forum tradycyjnie: indywidualne spotkania kupców z dostawcami, merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia dla biznesu od najwybitniejszych praktyków i ekspertów. Także całodzienne dyskusje i prelekcje. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.

Jak co roku, jako organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej. Oczywiście ze ścisłym zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.

W tym roku można zgłosić swój udział w następujących kategoriach:

Debiut konceptu gastronomicznego (od 10.2020) 
Nowatorska strategia marketingowa / Kreatywne rozwiązania 
Efektywny rozwój marki 
Najciekawszy wystrój / design 
Koncept street food / food truck 
Fast-food 
Wydarzenie kulinarne roku (od 10.2020) 
Kawiarnia – Bistro
Food hall / food court
Restauracja hotelowa 
Restauracja – kuchnia wegetariańska / wegańska 
Restauracja – tradycyjna kuchnia polska 
Restauracja – tradycyjne kuchnie świata 
Najlepsze menu
Catering dietetyczny
Koncept społecznie odpowiedzialny (CSR) – pod patronatem ZP HoReCa
Koncept przyjazny środowisku – pod patronatem ZP HoReCa

REGULAMIN / FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2021 – kliknij po szczegóły

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:

  • zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu, możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami;
  • kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów;
  • indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą;
  • lunch w Sheraton Grand Warsaw;
  • udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2021 i Supplier of the Year 2021;
  • obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży;
  • zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień.

Udział w Food Business Awards to wyjątkowa okazja promocji lokali w Polsce. Także uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli, a także personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń, Jury złożone z prelegentów i panelistów XIX Food Business Forum 2021 wybierze finalistów, a następnie zwycięzców poszczególnych kategorii.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości Gastronomiczne, Świat HoteliSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.10.2021
Aktualizacja: 20.10.2021