W Pizza Hut dzieci jedzą za darmo

Udostępnij artykuł
Najnowsza promocja marki, ucieszy i dużych, i małych gości. W niedziele we wszystkich restauracjach sieci darmo. Warunek? Za każde wydane 29 zł gość otrzyma jeden posiłek dla malucha gratis.

Relaks i czas spędzony wspólnie z najbliższymi – z tym kojarzy się niedziela. Jeśli dołożyć do tego dobre jedzenie, otrzymujemy zestaw idealny. A nie ma lepszego dania, którym można dzielić się z rodziną niż pizza. Wspólna wyprawa do miejsca przyjaznego dzieciom, gdzie serwowane są posiłki lubiane tak przez maluchy, jak i przez ich rodziców, to idealny pomysł na weekend. Pizza Hut sprawia, że rodzinne wyjście na pizzę w ostatni dzień tygodnia wiąże się z miłą niespodzianką. Przez całe lato i na początku jesieni w Pizza Hut za każde wydane 29 zł gość otrzyma jeden posiłek z menu dziecięcego całkowicie za darmo.

Menu dla najmłodszych w niedzielnej promocji zawiera ulubione dania wszystkich dzieciaków. Mogą wybierać wśród kilku smakowitości z pizzą na czele: małą Margheritą albo Hawajską. Obydwie wypiekane są na cieście San Francisco wytwarzanym na zakwasie. W restauracjach Pizza Hut, z obsługą kelnerską, najmłodsi goście otrzymają w ofercie również zupę pomidorową i spaghetti. Wybrane lokale serwują maluchom także frytki prosto z pieca. Taki zestaw dań z pewnością przypadnie do gustu każdemu dziecku.

Tradycję niedzielnych obiadów z gratisem dla najmłodszych można kontynuować w Pizza Hut aż do pierwszych dni astronomicznej jesieni. Promocja obowiązuje od 23 czerwca aż do 30 września tego roku.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 22.07.2019
Aktualizacja: 23.07.2019