Warszawa: Ruszyła Ach Cafe

Udostępnij artykuł
Otwarcie nowego punktu w stolicy, szczególnie ucieszy prawdziwych fanów kawy. Goście będą mogli skosztować też lodów i ciast oraz zjeść śniadanie. Kawiarnia zlokalizowana jest na Ursynowie, Przy Bażantarni 8B/U1.
Kawa serwowana w Ach Cafe jest parzona klasycznie, ale nie tylko. Wykorzystuje się też inne, coraz bardziej popularne, alternatywne metody, np. drip czy chemex. Lokal w ofercie posiada też słodkości i ciasta, wypiekane na miejscu, a także śniadania (np. bagietki). Najmłodsi goście będą mogli skorzystać ze specjalnie przygotowanego dla nich kącika. Ach Cafe czynne jest od poniedziałku do piątku od 8:00 do 20:00, a w soboty i niedziele od 9:00 do 20:00.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

 

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.09.2018
Aktualizacja: 19.09.2018