Właściciel Tutti Santi w panelu podczas XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij artykuł
Sergiusz Urbaniak weźmie udział w dyskusji pt.: „Szef, lider czy partner – sztuka zarządzania zespołem” podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019. Wydarzenie odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel. Organizator: czasopismo Nowości Gastronomiczne i portal Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie!

Sergiusz Urbaniak to 45-letni praktyk biznesu. Przez wiele lat związany z branżą telekomunikacyjną, a od sześciu – z powodzeniem  rozwija sieć włoskich restauracji. Specjalista  w zakresie zarządzania  relacjami z klientami i zarządzania sprzedażą. W latach 2000 -20011 związany z operatorem telekomunikacyjnym Multimedia Polska, gdzie zajmował min. stanowisko dyrektora departamentu marketingu, dyrektora departamentu sprzedaży, a w ostatnich latach dyrektora pionu sprzedaży i obsługi klienta.  Odpowiedzialny  min za tworzenie nowoczesnych kanałów sprzedaży i zarządzanie relacjami z klientami. W latach  2012-2014 dyrektor departamentu sprzedaży  w firmie telekomunikacyjnej Vectra. W 2014 definitywnie opuścił  branżę  telekomunikacyjną  żeby oddać się realizacji pasji włoskiej  sztuki kulinarnej. Wspólnie z Valerio Valle, utytułowanym Mistrzem  Włoch w pizzy klasycznej, stworzył koncept gastronomiczny Tutti Santi, który z powodzeniem rozwija na polskim rynku. Obecne Tutti Santi to 10 restauracji min. w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu czy Gdańsku.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

REGULAMIN, FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2019
– kliknij po szczegóły

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 30.07.2019
Aktualizacja: 30.07.2019