Pierwsza restauracja MAX Premium Burgers w Wielkopolsce

Udostępnij artykuł
Już 14 sierpnia mieszkańcy kolejnego miasta będą mogli zasmakować szwedzkich burgerów. Tego dnia, o godz. 10:00 przy ulicy Hetmańskiej 82a otworzy się pierwsza w Poznaniu restauracja tej marki. Goście będą mogli wybierać zarówno spośród szerokiej oferty klasycznych, wegetariańskich, jak i wegańskich opcji.

– Od rozpoczęcia działalności w Polsce w 2017 cieszymy się pozytywnym przyjęciem przez Polaków. To sprawia, że do kolejnych inwestycji podchodzimy z jeszcze większym entuzjazmem i nie przestajemy się rozwijać. Otwarcie restauracji MAX w Poznaniu, już piątej w Polsce, jest dla nas ważnym punktem na drodze do osiągnięcia celu, jakim jest otwarcie 200 lokali na przestrzeni 10 lat – komentuje Richard Bergfors, CEO MAX Premium Burgers.

W MAX pasja do burgerów łączy się z troską o środowisko, dzięki czemu restauracja może oferować pyszne i jednocześnie pozytywne dla klimatu produkty. – Wiemy, że Polacy tak jak Szwedzi kochają zarówno dobre jedzenie jak i naturę, dlatego jesteśmy pewni, że nasza filozofia zainspiruje ich do odwiedzania naszej nowej restauracji w Poznaniu – mówi Richard Bergfors, CEO MAX Premium Burgers.

Czym MAX podbije serca mieszkańców Poznania?

Z okazji otwarcia, MAX przygotował ofertę specjalną na swoje flagowe produkty: Frisco Burgera w zestawie z frytkami Crispy Fries i napojem, w cenie 13,95 zł (cena regularna zestawu: 19,95 zł). Poznańska restauracja o powierzchni 506 m2 pomieści każdego fana pysznych burgerów – MAX przygotował 100 miejsc siedzących w środku, opcję drive in oraz parking dla zmotoryzowanych klientów. Atutem lokalizacji jest bliskość przystanku tramwajowego, obsługującego kilka linii komunikacji miejskiej.Restauracja przy ulicy Hetmańskiej 82a będzie otwarta:

  • 14 sierpnia w godz. 10:00 – 1:00
  • codziennie (w tym także 15 sierpnia) w godz. 6:00 – 1:00

Codziennie między godz. 6:00 a 10:30 kierownik restauracji w Poznaniu Łukasz Kuczak zaprasza na  menu śniadaniowe.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.


Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 09.08.2019
Aktualizacja: 09.08.2019