Adam Ringer o rynku i gościach w dyskusji podczas VI Sweets & Coffee Forum

Prezes zarządu Green Caffe Nero tradycyjnie weźmie udział w jednym z paneli. Zabierze głos w dyskusji pt.: „Gastronomia w szachu – bilans strat, weryfikacja potencjału, nowa strategia”. Forum Rynku Gastronomicznego odbędzie się 7 września w Sheraton Grand Warsaw.

Adam Ringer to ekonomista i biznesmen, współtwórca i współwłaściciel sieci kawiarni Green Caffè Nero. Emigrant Marca ’68. Przez wiele lat mieszkał w Szwecji. Tam podjął studia na wydziale ekonomii i nauk politycznych w Uppsali, a następnie rozpoczął studia doktoranckie. Po powrocie do kraju zajął się biznesem. W 2003 roku otworzył pierwszą kawiarnię Green Coffee. Marka Green Caffè Nero została stworzona przez Adama Ringera i Gerry’ego Forda – właściciela marki Caffè Nero. Od momentu otwarcia pierwszej wspólnej kawiarni w 2012 roku, Green Caffè Nero pozostaje wierne misji, która przyświecała jej założycielom: oferowaniu najlepszej kawy i tworzeniu kameralnej, domowej atmosfery, w której kawą można się delektować. Green Caffè Nero posiada 70 kawiarni w Polsce, każda z nich została zaprojektowana w niepowtarzalny sposób, aby odzwierciedlać charakter lokalnej społeczności oraz tradycje miejsca, w którym się znajduje.

BROG B2Bmedia efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVIII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2020, któremu – już po raz dziewiąty – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2020, tym razem w formule specjalnej.

Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu Food Business Awards 2020 i Supplier of the Year 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.