Bartłomiej Rychcik panelistą VI Sweets & Coffee Forum 2020

Współwłaściciel Gorąco Polecam i twórca Bakery Wilanów weźmie udział w panelu dyskusyjnym pt.: „Zarządzanie w dobie zmian – szacowanie potencjału i zamiarów” podczas najważniejszego w Polsce spotkania właścicieli, inwestorów, prezesów i dyrektorów branży kawiarni, piekarni, cukierni, lodziarni, a także kupców i dostawców HoReCa, które odbędzie się 8 września w Sheraton Grand Warsaw.

Bartłomiej Rychcik to CEO Enata Bread, twórca piekarni rzemieślniczej Bakery Wilanów i wkrótce otwartego Bakery Browary Warszawskie. Do niedawna franczyzobiorca kilku punktów Gorąco Polecam Nowakowski. W tym roku został właścicielem tej sieci.

BROG B2Bmedia efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży VI Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Piekarni, Lodziarni Sweets & Coffee Forum 2020.

Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji V Sweets & Coffee Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.SWEETSCOFFEEFORUM.COM

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.