Burgery Mihiderki w Netto

Udostępnij artykuł

Po niedawnym debiucie nieśledzi w sosie musztardowym, tym razem na półki sieci Netto trafiły Burgery Mihiderki w wersji klasycznej. Jest to produkt o charakterze rzemieślniczym. Powstaje w oparciu o proste, niskoprzetworzone składniki roślinne. Burgery są pieczone, nie zawierają konserwantów, polepszaczy, ani sztucznych barwników. Sama receptura jest przez doskonalona od siedmiu lat.

Mihiderka stara się, aby nasze produkty cechowały się jak najprostszą etykietą, a do tego dobrze smakowały. Przez ostatnie lata systematycznie rozwijała ofertę produktową, która w tej chwili liczy już kilkadziesiąt pozycji, które oferujemy także w Roślinnym Sklepiku Mihiderki. Nasz asortyment obejmuje, m.in.: bułki, burgery w kilku wariantach smakowych, całą gamę sosów,- kiełbaski, rolady, nieśledzie, ciasteczka cantucci w dwóch wariantach, granole w kilku smakach, jackbab®.

To tylko część efektów kilkuletniej pracy nad roślinnymi przepisami. W celu usprawnienia procesu opracowywania i doskonalenia receptur marka uruchomiła niedawno pracownię badawczo-rozwojową, w której testuje pomysły i tworzy treści promujące roślinny styl jedzenia.

Naszą ofertę kierujemy zarówno do kanału retail, jak i horeca, dlatego do współpracy zapraszamy małe i duże sieci handlowe, hurtownie, sklepy stacjonarne i internetowe, hotele i restauracje oraz każdego, kto chciałby zaproponować swoim klientom stuprocentowo roślinne produkty, które otrzymują wysokie oceny konsumentów. Zapraszamy do kontaktu w celu nawiązania relacji handlowych – mówi Marcin Krysiński, współwłaściciel Mihiderki.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 25.08.2022
Aktualizacja: 25.08.2022