Chcesz rozwinąć swój biznes? Zgłoś się do konkursu #RuszamyRazem

Udostępnij artykuł
Właśnie wystartowała akcja społeczna, której celem jest wsparcie branży HoReCa. 20 ekspertów z różnych dziedzin, pro bono, przeprowadzi warsztaty dla zwycięzców i podzieli się swoją cenną wiedzą. Konkurs skierowany jest do restauratorów, właścicieli barów, pensjonatów, hoteli, kawiarni, małych gastronomii, którzy chcą się rozwijać i są otwarci na zmiany. Patronat nad akcją objęły nasze czasopisma: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee oraz portal Horecanet.pl

#RuszamyRazem to akcja, w której przez pierwsze tygodnie będziemy przedstawiać naszych ekspertów i rozmawiać z nimi oraz pokazywać konkretne narzędzia, które pomogą Ci uskrzydlić Twój biznes. Potem będziemy obserwować zmagania 10 finalistów, poznamy ich historie nadzieje rozczarowania. Będziemy dzielić się wiedzą i dawać wsparcie przedsiębiorcom – tłumaczy Wioletta Serafin z pracowni KDesign, która jest organizatorem akcji.

Jak się zapisać?

Aby zgłosić się do konkursu, zaakceptuj regulamin i prześlij nam kilka słów o sobie, o sytuacji Twojej firmy w czasie kryzysu oraz pomyśle, dlaczego i jak chciałbyś zmienić wizerunek swojej firmy. Może to być video, rysunek, plik tekstowy lub zdjęcie.

Aplikacje można zgłaszać do 15 października na:
www.ruszamyrazem.pl
https://www.facebook.com/RuszamyRazem
https://www.instagram.com/ruszamyrazem.pl
Nagroda

Nagrodą w konkursie jest cykl warsztatów i szkoleń dla Twojej firmy. Nasi eksperci pomogą Ci stworzyć projekt odświeżenia marki, która dostanie siłę i mocny powiew wiatru w żagle.

REGULAMIN KONKURSU
>> prosimy kliknąć, aby się zapoznać <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.10.2020
Aktualizacja: 01.10.2020