Deli Catering ponownie nakarmiło gwiazdy

Udostępnij artykuł
Wielka Gala Gwiazd Plejady to wyjątkowe wydarzenie, podczas którego nagradzane są największe gwiazdy polskiego show-biznesu. Podobnie jak w zeszłym roku o kulinarne doznania gości zadbała marka Deli Catering.

Na tę okazję przygotowano krewetki macerowane w chilli i ananasem  na szpadkach, mangalicę w czerwonym winie i gorzkiej czekoladzie, a także filet perlicy w kremowym sosie curry z mlekiem kokosowym i zieloną kolendrą.

Impreza odbyła się 20 maja br. w Ufficio Primo przy ulicy Wspólnej 62 w Warszawie. Wydarzenie poprowadzili redaktor naczelny Plejady Marcin Cejrowski oraz Klaudia Wiśniowska. Gośćmi muzycznymi byli Natasza Urbańska oraz Tre Voci.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.06.2019
Aktualizacja: 04.06.2019