Hochaland Cheddar – nowa linia produktów w ofercie Hochland Professional

To produkt dla gastronomii oraz klientów B2B, który dostępny jest w plastrach, w dwóch wariantach: klasycznym oraz białym. Są to sery topione o szerokim zastosowaniu w gastronomii – doskonałe do burgerów, tostów, kanapek oraz przekąsek. Idealnie się topią, pozostają ciągnące po podgrzaniu.

Hochland Cheddar jest serem bardzo wygodnym w użyciu – plastry łatwo się rozdzielają – układane są w paczkach naprzemiennie, co ułatwia pracę szefa kuchni.

Dwa warianty smakowe pozwalają na stworzenie ciekawej oferty. Hochland Cheddar klasyczny ma pomarańczowy kolor, oryginalny wyrazisty aromat i ostrą nutę smakową. Z kolei Hochland Cheddar biały charakteryzuje kremowa barwa, delikatny śmietankowy zapach i łagodny smak. Więcej informacji i inspiracji dostępnych jest na stronie www.hochlandprofessional.pl.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.