Jerzy Sobieniak, restaurator, właściciel Sypkiej Mąki i sieci Niezłe Bydło, szef kuchni, technolog, weźmie udział w panelu dyskusyjnym pt.: „Gastronomia od kuchni – rynek, regulacje, trendy, wyzwania”. Najważniejsze w Polsce spotkanie restauratorów odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.
Pierwszą pracę rozpoczął mając 17 lat. W klubie studenckim zmierzył się z realiami gastronomii, gdzie ciężko pracując zrozumiał, czym jest szacunek do wykonywanych zadań. Następnie serwował najlepsze placki ziemniaczane w warszawskiej Himerze. Pokory do pracy i tego, jak zarządzać restauracją, nauczył się w sieci kawiarni Bonjour. W kolejnych miejscach pracował już jako szef kuchni: Wars, Green Patio i Endorfina Foksal. Jest właścicielem bistro Sypka Mąka i sieci Niezłe Bydło. Tworzy też menu dla innych restauratorów, w oparciu o doświadczenie i empatię, które są jego bezcennymi atutami.
TEGOROCZNA EDYCJA FOOD BUSINESS FORUM 2018
24 WRZEŚNIA, SHERATON WARSAW HOTEL!
BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich restauratorów do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018, któremu towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie konkursu Food Business Awards 2018.
Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji The Olive w Sheraton Warsaw Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2018 i Supplier of the year
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień
Dzięki takim imprezom cyklicznym jak Food Business Forum mogą spotykać się ludzie z różnych biznesów oraz form aktywności gastronomicznej mając możliwość wymiany doświadczeń, a także posłuchania restauratorów, którzy odnieśli spore sukcesy w tej branży.
Krzysztof Janiszewski
współwłaściciel Senses Restaurant (Zdobywcy Gwiazdki Michelin)
Jestem pod wrażeniem organizacji tego wydarzenia. Widzę naprawdę duży profesjonalizm. Podczas Food Business Forum spotykają się przedstawiciele z bardzo różnych obszarów rynku gastronomicznego.
Bartek Kraciuk
współwłaściciel Grupy Warszawa
WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM
Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciel czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Organizatorem
BROG B2B
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl