Konkurs Supplier of The Year XVII Food Business Forum 2019 rozstrzygnięty!

Udostępnij artykuł
Podczas uroczystej kolacji z Galą towarzyszącą XVII Food Business Forum 2019 po raz trzeci wyłoniono zwycięzców konkursu dla najlepszych dostawców. Jurorami co roku jest grupa kilkudziesięciu kupców (tym razem 60 osób) bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie i wyposażenie w poszczególnych sieciach gastronomicznych. Równorzędnymi laureatami zostały firmy: Monini – Z miłości do oliwy – producent włoskiej oliwy z oliwek extra vergine, MONIN Polska – SCM – dystrybutor produktów MONIN i Vitamix na Polskę oraz VOIGT – producent profesjonalnych środków utrzymania czystości. Serdecznie gratulujemy!
Od lewej: Jakub Klewaniec (VOIGT), Michał Ceglarz (MONINI), Robert Padiasek (SCM) i Zbigniew Pąk (BROG B2B).

W konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2019 brały udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XVII Food Business Forum 2019 jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu wybrało jury złożone z blisko 60 „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.09.2019
Aktualizacja: 13.09.2019