McDonald’s z nową restauracją

Udostępnij artykuł
Nowy lokal zaprasza gości do sali jadalnej z 112 miejscami siedzącymi, w tym 12 w strefie McCafé. Klienci zmotoryzowani mogą skorzystać z linii McDrive lub parkingu na 44 pojazdów. W niedzielę 25 listopada swoje drzwi otworzyła pierwsza restauracja McDonald’s w Oleśnicy przy ul. Dobroszyckiej 3, w pobliżu dawnego węzła Dąbrowa trasy S8. Na gości w dniu otwarcia czekały promocje i kupony rabatowe.  

Restauracja została urządzona w nowym stylu o nazwie Natural Integrity, który cechuje minimalizm, łagodna kolorystyka i dominująca rola naturalnych materiałów. W dniu otwarcia na gości czekała promocja w postaci puszki Coca-Coli gratis do każdego zakupionego zestawu, a także karty rabatowe.

Restauracja jest czynna codziennie w godzinach 5:00 rano do 1:00 w nocy. W godzinach porannych dostępne są produkty z oferty śniadaniowej bazujące m.in. na jajkach i bekonie. W pozostałych godzinach obowiązuje popularna oferta burgerów i klasycznych produktów McDonald’s.

Lokal jest przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych. Oferuje też darmowy dostęp do internetu. Sprawną obsługę gości zapewnia 44 pracowników, w tym 19 menadżerów.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

 

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.11.2018
Aktualizacja: 27.11.2018