Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży docierające do właścicieli lokali niezależnych typu kawiarnie, cukiernie, lodziarnie i piekarnie, prezesów, zarządów i „kupców” z sieci, ekspertów, analityków, architektów oraz biur projektowych. Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.
Na naszej okładce Adam Mularuk – prezydent marki Starbucks i Mateusz Sielecki – dyrektor regionalny, którzy w rozmowie podsumowali dekadę obecności brandu w naszym kraju i opowiedzieli o misji, wartościach i planach na rozwój.
Marta Panfil z Agencji Fika wskazała 3 proste kroki do skutecznej komunikacji na Facebooku, a Patrycja Stasiak z Zamek Design przedstawiła ABC projektu lokalu dla branży sweets & coffee. Temat automatycznych ekspresów do kawy poruszył Jakub Gielżyński, w kolejnej odsłonie swojego cyklu, a Dwid Makurat – executive pastry chef cukierni Lourse opowiedział o koncepcie zlokalizowanych w Raffles Europejski Warsaw. Zachęcamy także do lektury Owocowego zawrotu głowy Michała Doroszkiewicza oraz Bogactwa naturalnych składników Grzegorza Nowakowskiego.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <
Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:
• niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
• zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.
Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy
lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym
poinformować!
Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt
BROG B2B
Biuro Reklamy Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
tel.: 664 463 083, 22 290 66 11, z.pak@brogb2b.pl
Redakcja
Milena Kaszuba- Janus, redaktor rynku gastronomicznego
tel. 664 463 066, m.kaszuba@brogb2b.pl
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
tel.: 664 463 096, k.stepniak@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.