Nowości Gastronomiczne – najnowszy numer już dostępny!

Udostępnij artykuł
[TYLKO U NAS] Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
  • Artur Jarczyński, restaurator, właściciel Der Elefant, Otto Pompieri, Jeff’s, U Szwejka, Bazyliszek, Podwale 25, Restauracja Sukiennice, Pod Wawelem;
  • Aleksander Köffer-Likus , dyrektor generalny Food Hall Browary;
  • Antoine Azaïs, dyrektor, partner; Project Warszawa (Restauracja Epoka, Bez Tytułu, Piekarnia Chaud Pain);
  • Dominik Szulowski, Marketing Manager MAX Premium Burgers;
  • Kamil Tłuczek, szef kuchni Restauracji Patio Rzeszów;
Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:
  • MARKETING I PROMOCJA – Trendy, których nie można pominąć – Magdalena Malutko, CEO Agencji Kreatywnej Od Kuchni
  • SZEF KUCHNI – Wegetariańskie nowości od restauracji DZIEŃ I NOC HALA MIROWSKA oraz Bonduelle Food Service, autorski przegląd propozycji roślinnych Maćka Otrębskiego z Roślinniejemy;
  • SZEF KUCHNI – Świąteczną ofertę od Sheraton Grand Warsaw i Batidy;
  • WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Jedzenie z dowozem globalnym trendem, a dodatkowo komentarz firmy Stava;
  • SWEETS & COFFEE – Menu na chłodniejsze dni od Green Caffe Nero, Sweet Gallery i So!Coffee;
  • BARMAN – Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów o wermutach.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Czasopismo ukazało się w wersji drukowanej oraz elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.

Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.