Pizza Hut Delivery rozwija się w Łodzi

Udostępnij artykuł
Już 7 listopada o godzinie 16:00 sieć zaprosi mieszkańców na otwarcie drugiego lokalu tej marki w mieście. Restauracja oferuje najpopularniejsze smaki Pizza Hut z dostawą w 30 minut. Wydarzeniu będą towarzyszyć specjalne promocje i atrakcje dla gości.

Nowy lokal mieści się przy ul. Armii Krajowej 33 w Łodzi. W dniu otwarcia, na gości będą czekały atrakcyjne niespodzianki, w tym wyjątkowa promocja – darmowa pizza dla pierwszych 100 osób! Miłośnicy marki będą mogli wybrać jedną średnią pizzę na cieście Pan lub Tradycyjnym spośród najpopularniejszych smaków (z wyłączeniem pizz promocyjnych). Ponadto, na przybyłych gości będzie czekać powitalny tort oraz kolorowe balony dla najmłodszych.

Nowoczesna, klimatyzowana restauracja będzie czynna od niedzieli do czwartku w godzinach 11.00 – 23.00 a w piątki i soboty od 11.00 do 24.00.

Pizza Hut Delivery to  druga restauracja tego konceptu w Łodzi. Lokal oferuje najbardziej popularne smaki Pizza Hut, m.in. Pepperoni, Farmerską, Supreme, Margheritę, z dostawą w maksymalnie 30 minut. Usługa jest odpowiedzią na oczekiwania gości Pizza Hut, dla których atrybut czasu jest jednym z najistotniejszych czynników przy wyborze posiłku.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

 

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 05.11.2018
Aktualizacja: 05.11.2018