Pomidory pelati – flagowy produkt Cirio

Udostępnij artykuł
Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli z terenów znanych z gleb bogatych w wodę i sole mineralne. Wyselekcjonowane pomidory są jednorodne pod względem wielkości, koloru i konsystencji.

Pomidory są ręcznie zbierane w najlepszym momencie ich dojrzałości i pakowane w ciągu 24 godzin od momentu ich zbioru. Smakują zupełnie jak świeże pomidory. Dostępne przez cały rok z niezmienną gwarancją najwyższej jakości: dojrzałe, wolne od GMO, obrane ze skórki i zanurzone w bogatym sosie.

Pomidory pelati zostały docenione przez prestiżową organizację Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) i zostały wpisane do rejestru produktów zatwierdzonych i rekomendowanych przez AVPN.

Misją organizacji jest promowanie i ochrona na całym świecie, prawdziwej pizzy neapolitańskiej (verace pizza napoletana), czyli typowego produktu wytworzonego zgodnie z zasadami opisanymi w międzynarodowych przepisach, w celu uzyskania wspólnego znaku marki True Neapolitan Pizza (Vera Pizza Napoletana).

Świetny wybór dla każdego szefa kuchni. Wydajność: + 15 proc.

Dystrybutor: North Coast, www.northcoast.com.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 19.06.2019
Aktualizacja: 19.06.2019