Piotr Niemiec weźmie udział w panelu pt. “Umiar w nadmiarze – regulacje, trendy, wyzwania, oczekiwania” podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019. Wydarzenie odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel. Organizatorem jest redakcja naszego magazynu Nowości Gastronomiczne – czasopismo restauratorów i portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie!
Piotr Niemiec jest absolwentem krakowskiej AGH. W branży gastronomicznej od 1995 r. Zapalony kolarz i miłośnik gór. Do Grupy Gastromall, należy kilka konceptów gastronomicznych, m.in. Olimp, Deli Sandwich, City Break, Lovit. Grupa Gastromall działa z sukcesami na rynku gastronomicznym od prawie 25 lat. Jej celem jest tworzenie sieci restauracji, kawiarni i lodziarni oraz nowych konceptów gastronomicznych, skoncentrowanych na dostarczaniu żywności najwyższej jakości – produkowanej we własnym zakresie lub od sprawdzonych dostawców lokalnych. Większość punktów gastronomicznych Grupy Gastromall mieści się w galeriach handlowych, w prestiżowych lokalizacjach, co determinuje wdrażanie i utrzymanie najwyższych standardów jakości, ze względu na dużą i zróżnicowaną grupę docelową, wysokie wymagania klientów w zakresie jakości produktów oraz szybkości obsługi.
BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.
AKTUALNA LISTA
LOKALI / MAREK REPREZENTOWANYCH PRZEZ WŁAŚCICIELI
PREZESÓW, KUPCÓW PODCZAS XVII FOOD BUSINESS FORUM 2019
(9 WRZEŚNIA, WARSAW MARRIOTT HOTEL)
> prosimy kliknąć <
Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lilla Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień
Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!
WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL
Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
[email protected]
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione