Prezydent KFC Polska o nowej strategii podczas XVIII FBF 2020

Bartosz Pęczalski weźmie udział w dyskusji:„Gastronomia w szachu – bilans strat, weryfikacja potencjału, nowa strategia” podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów niezależnych; inwestorów; prezesów i dyrektorów sieci gastronomicznych, a także kupców i dostawców HoReCa. Forum Rynku Gastronomicznego odbędzie się 7 września w Sheraton Grand Warsaw.

Bartosz Pęczalski karierę w branży restauracyjnej rozpoczął w firmie AmRest w marce Pizza Hut. Następnie kompetencje operacyjne rozwijał w Wielkiej Brytanii między innymi w Yum! Brands UK, a następnie Fast Food System Ltd gdzie odpowiadał za rynek brytyjski, kraje bliskiego wschodu i Indie. Po uzyskaniu certyfikatu NVQ in Business na Uniwersytecie Oksfordzkim zarządzał marką Tezz Chicken w Indiach i Dubaju. W 2011 roku dołączył do firmy AmRest na stanowisku District Manager Starbucks, następnie zarządzał regionem w restauracjach KFC wpływając na dynamiczny rozwój marki, nowe otwarcia i optymalizację biznesu. W marcu 2020 objął zarządzanie marką KFC na rynku Polskim.

BROG B2Bmedia efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVIII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2020, któremu – już po raz dziewiąty – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2020, tym razem w formule specjalnej.

Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu Food Business Awards 2020 i Supplier of the Year 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.