Przegląd ekspresów i letnie nowości w najnowszym numerze Sweets & Coffee

Udostępnij artykuł

Poza tym w numerze także: szkolenia dla baristów, na zwrócić uwagę przy wyborze kawy i herbaty oraz jak tworzyć ofertę dla wymagającego gościa. Na okładce numeru Bartłomiej Rychcik, CEO Enata Bread (Bakery Wilanów, Bakery Browary Warszawskie, Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni). Zachęcamy do reklamy kontekstowej w ramach poszczególnych działów, a tym samym efektywnej inwestycji  przekładającej się na wymierne korzyści marketingowe.

Sweets and coffee

Dodatkowo w numerze pojawią się rozmowy. Swoimi doświadczeniami i planami podzielili się m.in.:

  • Adam Ringer, współzałożyciel Green Caffe Nero,
  • Vedran Modrić, dyrektor regionalny Starbucks,
  • Małgorzata Grycan, współwłaścicielka Grycan – Lody od Pokoleń.

W numerze nie zabraknie tematyki marketingowej i nowości wiosenno-letnich, które szykują sieci dla swoich gości w tym sezonie. Jak w każdym wydaniu na naszych Czytelników czekać będą praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia i zarządzania biznesem.

Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
Uwaga! Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy do 13 maja.

SWEETS & COFFEE
>> kliknij, aby zapoznać się z poprzednim numerem <<

Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja
Karolina Stępniak
redaktor naczelna Świat Hoteli
dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 10.05.2022
Aktualizacja: 10.05.2022