Restauratorzy, właściciele, prezesi, dyrektorzy, kupcy… Kto już potwierdził udział w XVIII Food Business Forum 2020?

Udostępnij artykuł
Dostawców, którym zależy na efektywnym dotarciu i nawiązaniu bezpośrednich relacji biznesowych z restauratorami niezależnymi, właścicielami, prezesami i dyrektorami oraz kupcami z sieci gastronomicznych serdecznie zapraszamy do udziału w osiemnastej edycji najważniejszego w Polsce wydarzenia branży gastronomicznej. Organizatorem Forum jest redakcja naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz newsowego portalu Horecanet.pl.

Forum Rynku Gastronomicznego XVIII FOOD BUSINESS FORUM 2020 odbędzie się 7 września w Sheraton Grand Warsaw. Będzie pierwszym po lockdownie, osiemnastym w historii, a zarazem najważniejszym, dorocznym i stacjonarnym spotkaniem restauratorów tej rangi w Polsce. Wieloletnią tradycją wydarzenia jest, że to tylko tu, raz w roku, spotykają się najważniejsi przedstawiciele branży w osobach restauratorów i właścicieli niezależnych; inwestorów i twórców konceptów; prezesów, dyrektorów oraz „kupców” z sieci gastronomicznych, którzy zjadą się z całej Polski. Forum towarzyszy uroczysta kolacja z Galą specjalnej edycji Food Business Awards 2020.

To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. To także jedyne wydarzenie tego typu w Polsce, z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców. Ponadto dzięki już osiemnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć i co roku organizować najwyżej oceniane oraz oczekiwane przez branżę wydarzenie w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019

AKTUALNA LISTA LOKALI / MAREK REPREZENTOWANYCH PRZEZ WŁAŚCICIELI / PREZESÓW / DYREKTORÓW, CZY KUPCÓW PODCZAS XVII FOOD BUSINESS 2020

7 Street
Agencja Kreatywna FIKA
Agencja Od kuchni
AmRest
Arche Restauracje
Bakery Wilanów
Batida
Bistro Serwus
Bobby Burger
Bombaj Masala
Brasserie Warszawska
Brooklyn House
Bułkę przez Bibułkę
Butchery and Wine
Cafe FranCais
Charlie Door Delivery
Charlie Food & Friends
Chmeli Suneli
Deli Catering
Dominium
Dziugas House
Elixir by Dom Wódki
Etno Cafe
Farina Bianco
Ferment Group
Folk Gospoda
Food Collective
FoodCraft
Gastromall Group
Gault&Millau
GfK
Green Cafe Nero
Gringo Bar
Grupa Warszawa
Grzybki
H15 Boutique Hotel & Residence
Henry Kruse
I Love Juice Wilanów
Kieliszki na Próżniej
Koneser Grill
Kregliccy Restauracje i Catering
Krowarzywa
Kuchnia za Ścianą
Kura Warzyw
Lagardere Travel Retail
Maczfit Foods
Makarun Spaghetti and Salad
Make Me Food
MAX Premium Burgers
Meet & Fit
Migawka Cafe
MIKO PAC
MoJa Consulting
Monini Polska
MONO Kitchen
Morze Pasta
Mr. Pancake / PIZZA BOYZ
Nine’s
North Fish
North Food
Nowakowski Gorąco Polecam
Oberża pod Czerwonym Wieprzem
Odd Dog
ORZO People-Music-Nature
Pałac Mierzęcin
Pan Baleron
Papa John’s
Pasażer Cafe
Pasibus
Pastrami Bistro
Piekarnia Soplicowo
Pizza Hut, AmRest
Planoia
Polska Inicjatywa Kulinarna
Prosta Historia
Putka
Quebab Factory
reCOVER
Restauracja Destylarnia
Restauracja Pod Nosem
Restaurant Week
RoślinnieJemy
Rozbrat 20
Rzeźnia ribs on fire
Salad Story
SCM
SEN Warsaw
Sfinks
Słodkie Babki
Sobremesa Tapas Bar
Sodexo
SPC
Stava
STOR Cafe
Szmaragdowa Cafe
Tahina
Tel Aviv Urban Food
Thai Wok
The Barista
Too Good To Go Poland
Tutti Santi
Weranda Family
Winterhalter Gastronom Polska
Wolność
Wrap Me! by Salad Story
WUWU
Zdrowa Krowa
ZONI
Zostaw to nam
ZP HoReCa

CIĄG DALSZY NASTĄPI – TU SPRAWDŹ AKTUALNĄ LISTĘ

Jeżeli Państwa firmie zależy na:
•  udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań z kompetentnymi kupcami na temat współpracy z największymi odbiorcami niezależnymi i sieciowymi ;
•  realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
•  
udziale w prestiżowym konkursie SUPPLIER OF THE YEAR 2020;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– właścicieli niezależnych lokali i restauracji,
– prezesów, członków zarządów sieci,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.;
• udziale w najważniejszym w roku i oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.08.2020
Aktualizacja: 25.08.2020