Sieć nie zwalnia tempa. To trzecie otwarcie w tym roku. Tym razem nowa restauracja powstała na warszawskim Żoliborzu przy ulicy Rydygiera 12 lok 13U.
Restauracje Salad Story są dostępne w większości dużych galerii handlowych. Okres pandemii i zamknięcie centrów oraz ograniczenie handlu w niedziele, wzmocniło przekonanie firmy o słuszności otwarć nowych restauracji w lokalizacjach streetowych. Po lokalu na warszawskim Ursynowie, Wilanowie oraz w Warsaw HUB-ie przyszedł czas na Żoliborz. Salad Story na Rydygiera, to restauracja wolnostojąca umiejscowiona na parterze bloku mieszkalnego w części usługowej. W lokalu będzie można złożyć zamówienia na miejscu, jak i na wynos oraz w kanale delivery. Dla gości przygotowano 22 miejsca wewnątrz restauracji oraz sezonowy ogródek zewnętrzny.
Nowości w menu i nie tylko…
Zupełną nowością, jaką wprowadza sieć w restauracji na Żoliborzu, będzie możliwość zjedzenia na porcelanowej zastawie wielokrotnego użytku. To kolejny przykład, jak Salad Story zmienia się na przestrzeni ostatniego czasu. Dodatkowo robiąc ukłon w stronę ekologii i jednocześnie poprawiając komfort gości.
W menu restauracji też pojawią się zupełnie nowe kategorie. Poza klasyką dostępną w Salad Story, czyli sałatkami, wrapami, bowlami jako dania na ciepło, wege burgerami, naturalnymi zupami czy świeżo wyciskanymi sokami. Asortyment zostanie wzbogacony o świeże smoothies z naturanych owoców i warzyw, idealne na śniadanie czy przekąskę oraz na upały. Także zdrowe desery, wysokogatunkową kawę i lekkie alkohole idealnie dobrane do dań serwowanych w Salad Story.
To 40 placówka sieci, jednak marka zapowiada wkrótce kolejne nowe otwarcia w różnych formatach.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.