Selgros w urodzinowej loterii rozda nagrody za 370 tys. zł

Udostępnij artykuł
Niespodzianki dla klientów przygotowano z okazji 22-lecia marki w Polsce. Chętni, którzy wezmą udział w zabawie, mogą wygrać bony, nagrody rzeczowe oraz specjalnie przygotowane zniżki na asortyment dostępny w halach.
rpt

Ponad 15 000 bonów zakupowych i nagród oraz specjalnie przygotowane rabaty – to nagrody przygotowane dla klientów, którzy zrobią zakupy w halach Selgros Cash&Carry w całej Polsce, w dniach od 6 czerwca do 3 lipca 2019 roku. Do każdego paragonu o wartości minimum 200zł dołączony zostanie urodzinowy kupon, który wystarczy zeskanować w specjalnym terminalu. Zwycięskie kupony to m.in.: bony o wartości od 20 do 750 zł, nagrody rzeczowe, czy liczne rabaty do wykorzystania na kolejnych zakupach, które otrzyma każdy biorący udział w zabawie.

– 22-lecie obecności Selgros Cash&Carry na polskim rynku jest dla nas powodem do dumy. W ciągu minionych dwóch dekad bezustannie staraliśmy się dostarczać naszym klientom szeroki asortyment produktów najwyższej jakości. Zbliżający się jubileusz dowodzi zaufania jakim darzą nas konsumenci i niesłabnącego zainteresowania ofertą Selgros. Po raz kolejny zapraszamy naszych klientów do wzięcia udziału w specjalnej loterii. Mamy nadzieję, że podobnie jak w latach ubiegłych, będzie ona cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród odwiedzających nasze hale – podsumowuje Cezary Furmanowicz, dyrektor marketingu Selgros Cash&Carry i Transgourmet.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.06.2019
Aktualizacja: 06.06.2019