Winterhalter w gronie kandydatów do Supplier of the Year Sweets & Coffee Forum 2019

Udostępnij artykuł
Winterhalter – ekspert od zmywania naczyń prezentuje następną generację zmywarek podblatowych Serii UC. Przedstawiciele marki spotkają się z kilkudziesięcioma osobami odpowiedzialnymi za zakupy, zaopatrzenie i inwestycje w sieciach kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni w ramach Business Speed Dating podczas V Sweets & Coffee Forum 2019.  Winterhalter weźmie także udział w konkursie dla najlepszych dostawców – Supplier of the Year 2019. Wydarzenie odbędzie się 20 maja w Warsaw Marriott Hotel.

Podstawowa koncepcja UC sprawdziła się przez wiele lat i sprawiła, że seria odniosła ogromny sukces: Jedna technologia dla czterech różnych zastosowań. Klienci mają swoje UC w jednym z czterech rozmiarów: S, M, L lub XL, dokładnie dostosowane do ich konkretnych potrzeb, takich jak perfekcyjne mycie szkła, zastawy stołowej, sztućców lub naczyń bistro. Każda zmywarka z Serii UC standardowo wyposażona jest w zmienne ciśnienie wody: „VarioPower”, który precyzyjnie dostosowuje ciśnienie wody do rodzaju mytych naczyń i stopnia ich zabrudzenia. Są one skutecznie usuwane, a naczynia traktowane delikatnie.

Oprócz sprawdzonej obsługi jednym przyciskiem, nowa UC ma inteligentny wyświetlacz dotykowy. Czytelne piktogramy i przejrzysty interfejs oznaczają, że wyświetlacz jest szczególnie przyjazny dla użytkownika. Jest on tak czuły, że można go łatwo obsługiwać nawet w rękawiczkach. Powierzchnia jest wykonana z wyjątkowo mocnego szkła i została przetestowana w ekstremalnych warunkach kuchennych.

Nowa Seria UC jest jeszcze bardziej ekonomiczna: zoptymalizowane pod względem przepływu pole myjące z nową geometrią dysz zmniejsza zużycie wody nawet o 25 procent w porównaniu z poprzednim modelem. Zużycie energii elektrycznej i chemikaliów w konsekwencji spada, co znacznie obniża bieżące koszty eksploatacji.

Nowa generacja Serii UC może być podłączona do sieci za pomocą komputera lub urządzenia mobilnego za pośrednictwem CONNECTED WASH, które przesyła dane operacyjne do serwera praktycznie w czasie rzeczywistym. Klienci Winterhalter mają dostęp do aplikacji CONNECTED WASH na swoim komputerze, tablecie lub smartfonie. Umożliwia to spójną analizę i ocenę wszystkich ważnych danych operacyjnych. CONNECTED WASH umożliwia optymalizację całego procesu zmywania, zapewniając w ten sposób wyższy poziom bezpieczeństwa i wydajności w każdej profesjonalnej kuchni.

W konkursie Supplier of the Year Sweets & Coffee Forum 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w V Forum Sweets & Coffee jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie V Sweets & Coffee Forum 2019.

WWW.SCFORUM.PL

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 03.04.2019
Aktualizacja: 03.04.2019