XVIII Food Business Forum 2020 i VI Sweet & Coffee Forum 2020 odbędą się razem 7 września

Udostępnij artykuł
Najważniejsze w Polsce spotkanie branży gastronomicznej i sweets & coffee w osobach właścicieli niezależnych, twórców konceptów, inwestorów, prezesów i dyrektorów sieci, a także kupców i dostawców HoReCa odbędzie się tego samego dnia tj. 7 września 2020 w Sheraton Grand Warsaw.

Z uwagi na nasze możliwości organizacyjne, a zarazem ogromne oczekiwanie uczestników branży odnośnie obu wydarzeń, w obecnej sytuacji, zarząd BROG B2B podjął decyzję o zorganizowaniu jednego Forum dla szeroko rozumianej branży gastronomicznej z uwzględnieniem pogłębionego aspektu sektora kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni. XVIII Forum Rynku Gastronomicznego FOOD BUSINESS FORUM 2020 i VI Forum Rynku Kawiarni Lodziarni Cukierni Piekarni SWEETS & COFFEE FORUM 2020 odbędą się w tym roku wyjątkowo tego samego dnia oczywiście w naszej autorskiej, doskonale znanej i sprawdzonej formule. Tym razem obie konferencje zostaną połączone i odbędą się z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa – powiedział Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

W programie tegorocznej edycji Food Business Forum znajdzie się więc specjalny panel dyskusyjny, poświęcony branży sweets & coffee pt.: „Riposta na kryzys – projekty, kreatywne rozwiązania, relacje, efektywny marketing”, w którym wezmą udział m.in.: Bartłomiej Rychcik, współwłaściciel Bakery Wilanów, Nowakowski Gorąco Polecam; Krzysztof Rzyman, właściciel STOR Cafe; Mateusz Sielecki, President Starbucks CE AmRest; Marcin Zalewski, właściciel White Bear Coffee, Mobilny Barista. Przed dyskusją swoją prezentację wygłosi Marcin Potkański, właściciel Mitte – chleb i kawa.

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● pozyskanie praktycznej wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu podczas kryzysu
● możliwość dyskusji i dzielenia się wyzwaniami z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu FOOD BUSINESS AWARDS 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.08.2020
Aktualizacja: 19.08.2020