Zapraszamy do udziału w Targach Expo Sweet 2020

Udostępnij artykuł
Największe w Polsce i w Europie Centralnej targi branży cukierniczej i lodziarskiej rozpoczną się 23 lutego i potrwają cztery dni. W ubiegłym roku odwiedziło je niemal 25 tys. osób z Polski i zagranicy (głównie Czech, Słowacji, Białorusi, Ukrainy, Niemiec, ale także z Włoch). Zachęcamy do wzięcia udziału w targach i zapoznania się z programem wydarzenia. Nasze czasopisma SWEETS & COFFEE, NOWOŚCI GASTRONOMICZNE oraz portal HORECANET.PL objęły patronat medialny nad wydarzeniem. Serdecznie zapraszamy do odwiedzin stoiska naszego wydawnictwa!

Oprócz części targowej zaplanowane były także liczne konkursy rangi mistrzowskiej, między innymi Mistrzostwa Polski w Dekoracji Tortów, które odbyły się pod patronatem FIPGC. Zwycięzca Mistrzostw będzie reprezentował Polskę w CAKE DESIGNERSWORLD CHAMPIONSHIP 2020 w Mediolanie podczas targów HOST.

Przyjeżdżających PKP Organizator zachęca do skorzystania z darmowych autobusów, które będą czekać na gości przy Dworcu Zachodnim od strony ul. Tunelowej.

PROGRAM TARGÓW EXPO SWEET 2020
>>prosimy kliknąć aby się zapoznać<<

W lutym 2019 odbyła się jedenasta edycja tej imprezy. Targi rozpoczęły się w niedzielę 17 lutego. Po raz drugi w hali Centrum Expo XXI Warszawa przy ul. Prądzyńskiego 12/14 – jednym z największych kompleksów hal wystawienniczych w Warszawie. W 2019 roku zorganizowaliśmy wspaniałe konkursy, w których wzięli udział najlepsi specjaliści branży cukierniczej i lodziarskiej z całej Polski i zagranicy. Zadbaliśmy także o bogatą ofertę szkoleń i seminariów. Ale przede wszystkim zgromadziliśmy najważniejsze firmy oferujące maszyny i surowce dla cukierników, piekarzy, lodziarzy ale też właścicieli kawiarni, restauracji oraz wszelkich innych obiektów, w których serwuje się „coś słodkiego”.

Do udziału w targach Expo Sweet 2020 organizatorzy zapraszają wszystkie firmy, dla których rynek cukierni, lodziarni jest ważny.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.02.2020
Aktualizacja: 19.02.2020