Aleksander Pałka z AmRest o rozwoju dark kitchen na XVIII Food Business Forum 2020

Udostępnij artykuł
Business Development Director weźmie udział w dyskusji pt.: „Ideały a realia – transformacja, nowe trendy, oczekiwania” podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów niezależnych; inwestorów; prezesów i dyrektorów sieci gastronomicznych, a także kupców i dostawców HoReCa. Forum Rynku Gastronomicznego odbędzie się 7 września w Sheraton Grand Warsaw.

Aleksander Pałka to doświadczony dyrektor projektu specjalizujący się w wielowymiarowych projektach strategicznych. Posiada blisko dwudziestoletnie doświadczenie w obszarach marketingu, sprzedaży i operacji. W AmRest odpowiedzialny za testowanie i wdrażanie nowych konceptów biznesowych, które będą skalowalne i zyskowne. Twórca sieci Pizza Hut Express w Europie Centralnej. Obecnie, w ramach grupy AmRest, zaangażowany w testowanie i rozwój konceptu „shadow kitchens” wpisującego się w dynamiczny trend zamówień online i opartego na bardziej efektywnej formie przygotowywania i dowozu posiłków. W przeszłości odpowiedzialny za zarządzanie marketingiem takich marek jak Lipton, Saga, Danio, Pizza Hut czy Burger King. Trener prowadzący szkolenia ze strategii i rozwoju organizacji z zastosowaniem gamifikacji oraz marketingu, z naciskiem na niestandardowe rozwiązania zgodne z najnowszymi trendami konsumenckimi. Absolwent MBA Poznań-Atlanta, członek Zarządu Stowarzyszenia jego studentów i absolwentów. Motto: „Three things that motivate creative people: Autonomy. Mastery. Purpose.”

BROG B2Bmedia efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVIII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2020, któremu – już po raz dziewiąty – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2020, tym razem w formule specjalnej.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt:
[email protected]

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch i udział w uroczystej kolacji z Galą edycji specjalnej konkursu Food Business Awards 2020 i Supplier of the Year 2020
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVII Food Business Forum 2019
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
[email protected]

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 13.08.2020
Aktualizacja: 13.08.2020