W restauracjach sieci pojawiły się letnie nowości, które po raz pierwszy zagościły w menu. Bowls dostępne są w czterech kompozycjach: z łososiem norweskim, tuńczykiem, krewetkami i serem Halloumi.
Do każdego zestawu otrzymuje się dressing: musztardowo – koperkowy lub 1000 wysp, a w opcji na gorąco: bulion Tom Yom lub łagodny bulion sojowy. Dzięki temu powstaje, aż 16 kombinacji North Fish Bowls, które można zjeść zarówno na miejscu jak i zabrać ze sobą na wynos.
Na Bowla z łososiem Norweskim składa się ryż jaśminowy, papryka czerwona oraz soja, a także marchewka, szczypiorek, sezam, jajko oraz plasterek cytryny.
Bowl z tuńczykiem wypełniony jest ryżem jaśminowym oraz papryką czerwoną. Ponadto znajdują się w niej bogate w wartości odżywcze glony wakame, marchewka i kiełki słonecznika, jajko i plasterek świeżej cytryny.
Bowl z krewetkami to propozycja dla miłośników owoców morza. Miseczka zawiera delikatny ryż jaśminowy, paprykę czerwoną oraz glony wakame. Marchewka, szczypiorek, sezam, jajko i plasterek cytryny występują jako dodatki.
Bowl z serem Halloumi to opcja wegetarańska – z ryżem jaśminowym, z dodatkiem papryki czerwonej, soi oraz czarnych oliwek, kiełków słonecznika, jajka i plasterka cytryny.
Warto przypomnieć, że dla klientów zostały przygotowane również wyjątkowe promocje, dostępne m.in. w aplikacji mobilnej North Fish. Nowa oferta obowiązuję we wszystkich restauracjach sieci do 06.09.2020 r.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.