Dania wegetariańskie, steki i food hall w najnowszych Nowościach Gastronomicznych

Udostępnij artykuł

Bohaterem tego numeru będzie Mark Zarkhin, właściciel Grupy Kumpel (Browar Warszawski, Pizza Lecentano, Rest. Baczewskich). W wydaniu pojawi się także tematyka kreowania menu oraz karty deserów czy organizacji brunchu. Najnowsze Nowości Gastronomiczne zawierać będą również wywiady m.in. z Maciejem Bilką (Gringo Bar), Jackiem Trybuchowskim (Nine’s Restaurant & Sports Bar). Także Karolem Szafrańcem (m.in. Zachodni Brzeg, Paradiso, Bocca, Mango Vegan Street Food), Przemysławem Butrynem (Beef & Pepper Steak House). Nie zabraknie kolejnych artykułów w ramach naszych cykli dotyczących marketingu, social mediów i popularności kuchni wegańskiej.

Czasopismo ukaże się w wersji TRADYCYJNEJ – DRUKOWANEJ, a także ELEKTRONICZNEJ, która posiada wymiar INTERAKTYWNY. Oznacza to, że publikacja dotrze nie tylko do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce. Umożliwi również bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków. Także dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację. Jak w każdym numerze na naszych Czytelników czekać będą praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia, a także zarządzania biznesem gastronomicznym.

Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.

UWAGA DOSTAWCY!
Zachęcamy do reklamy kontekstowej w ramach powyższych działów, a tym samym także do efektywnej inwestycji przekładającej się na wymierne korzyści sprzedażowe i marketingowe.

Uwaga! Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy tylko do 22 czerwca 2022.

Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, a także organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B

Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.